Hoofd menu There are 7 products.

Showing 1 - 7 of 7 items
 • 6 donuts Een unieke Red Velvet donut met roomkaas vulling is de beste kers op de taart voor uw maaltijd. Gratis bij u thuisbezorgd!

  6 donuts Een unieke Red Velvet donut met roomkaas vulling is...

  6,99€
 • 6 donuts Deze perfecte combinatie van smaken zal u versteld doen staan met haar fantastische chocolade smaak en schitterende donut glazuurlaag. Het beste van twee werelden dus, maar dan wel net wat gezonder, onze brownie donut wordt namelijk gebakken in plaats van gefrituurd. Gratis bij u thuisbezorgd in de stad Groningen!

  6 donuts Deze perfecte combinatie van smaken zal u versteld...

  6,99€
 • 6 donuts De heerlijke smaak van bananenbrood met de prachtige glazuurlaag van een donut kunt u gratis bij u laten thuisbezorgen, u bent er nog slechts een paar muisklikken van verwijderd.. Het leven is zoveel beter met donuts!

  6 donuts De heerlijke smaak van bananenbrood met de prachtige...

  6,99€
 • 6 donuts Een cakebasis met citrussmaak, die de heerlijke glazuurlaag van een donut draagt, is de ultieme gezonde traktatie die maar een paar muisklikken van u verwijderd is. We leveren gratis aan huis binnen Groningen. Het leven is zoveel beter met donuts!

  6 donuts Een cakebasis met citrussmaak, die de heerlijke...

  6,99€
 • 6 donuts De smaak van verse aardbeien verrijken de kleffe structuur van deze unieke donuts. U heeft ze binnen een mum van tijd in huis, en uiteraard worden ze gratis bij u thuisbezorgd. Het leven is zoveel beter met donuts!

  6 donuts De smaak van verse aardbeien verrijken de kleffe...

  6,99€
 • 6 donuts De klassieke vanille donut in een zoet glazuurjasje is enkel een paar muisklikken van u verwijderd. Het leven is zoveel beter met donuts! Gratis bij u thuisbezorgd. 

  6 donuts De klassieke vanille donut in een zoet glazuurjasje...

  6,99€
 • Quick view
  5,59€ 6,99€ -20%
  Sale!
Showing 1 - 7 of 7 items